O nama

RENT A CAR - ČAČAK


Rent A car Čačak posluje u okviru firme ’’Radovan company’’doo. Jedna od delatnosti nam je i pružanje rent a car usluga. Aktivno smo prisutni na srpskom tržištu. Profesionalizam i kvalitetna usluga su glavne karakteristike našeg poslovanja. Trudimo se da uvek u najkraćem mogućem roku izađemo u susret svakom kupcu sa ponudom koja će u potpunosti zadovoljiti sve njegove zahteve.

U sklopu našeg voznog parka nalaze se četri tipa automobila: Mercedes A Class, VW Caddy, Fiat Punto i Dacia Logan. Svi automobili su opremljeni servo upravljačem, ABS-om, podizačima stakala, AIR begovima, centralnom bravom, klima uređajem, muzikom i na taj način Vam obezbeđujemo veoma komfornu i što je još važnije bezbednu vožnju.

RENT A CAR ČAČAK je spreman otići korak dalje kako bi vaš odmor u Srbiji bio ugodan i opuštajući, nudeći vam usluge naših partnera u pronalasku smeštaja ili izletatišta. Naš cilj je omogućiti vam najbolju uslugu kako bi se vi mogli bezbrižno prepustiti istraživanju naše zemlje i njenih lepota. Mi snadbevamo svoje klijente besplatnim kartama Srbije i turističkim informacijama, naše osoblje će vam takođe dati lični predlog gdje ići, šta videti i koje su najbolje rute za putovati kroz Srbiju.

Nadamo se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja, bilo da se radi o kratkoročnim ili dugoročnim najmovima i opravdati ime pouzdane rent-a-car kompanije. Obratite nam se s poverenjem.